Kitesurf les pakketten

Van kennismaking tot intensieve 5 daagse één-op-één cursus.

Bekijk kitesurf pakketten

Alle kitesurf pakketten op een rijtje. Van privé tot duo lessen.

Beloftes die ik je doe

Ervaringen van cursisten

4.8 / 5
5/5
Ivo
Ivo
Lees verder
Kan Jeroen zeker aanbevelen als kiteboard instructeur! Enthousiaste gast die geduldig uitlegd en de lessen goed aanpast aan je niveau en vooruitgang die je laat zien. 3-daagse beginnerscursus voor 2 personen gedaan en konden beiden op dag 2 al een stukje kiteboarden! Ook erg flexibel en meedenkend in welke locatie geschikt is qua omstandigheden maar ook bereikbaarheid. Deze flexibiliteit en zeer goede prijs voor een cursus in een groep van 2 zal je lastig ergens anders vinden.
Charlotte
Charlotte
Lees verder
Mijn dag kan niet meer stuk! Super veel geleerd en veel meters gemaakt. Goede afwisseling van uitleg en een voorbeeld, maar vooral veel zelf gedaan, uitgeprobeerd en direct toegepast.
Tim
Tim
Lees verder
Jeroen is een fijne leraar die de tijd voor je neemt en heel gericht aanwijzingen kan geven in iedere stap van jouw leercurve, ook is het een chille gast die jou meteen op je gemak stelt. Zeker aan te raden!!
Simone
Simone
Lees verder
Met de hulp van Jeroen ben ik zelfverzekerder geworden tijdens het kiten. Hij gaf precies aan wat ik moest verbeteren waardoor ik snel progressie maakte. Door zijn expertise en sympathie heb ik het maximale uit mezelf kunnen halen! Top instructeur!
Vorige
Volgende

Ervaar de ultieme vrijheid van kitesurfen

Voel de wind door je haren, het water onder je voeten en de ultieme kick van het surfen.